Croatian LoL Championship
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Croatian LoL Championship

League of Legends

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in
Aktivni turniri
 2. CLC EUW
 2. CLC EUNE

Dogovaranje igara(OBAVEZNO ZA PREDSTAVNIKE TURNIRA)

Go down 
3 posters
AuthorMessage
Drugbooy

Dogovaranje igara(OBAVEZNO ZA PREDSTAVNIKE TURNIRA) Empty
PostSubject: Dogovaranje igara(OBAVEZNO ZA PREDSTAVNIKE TURNIRA)   Dogovaranje igara(OBAVEZNO ZA PREDSTAVNIKE TURNIRA) EmptyTue Jun 18, 2013 4:02 pm

Poštovani,
Dogovaranje igara ide preko moderatora(mene),tako da vas molim da me dodate na FB https://www.facebook.com/fthyb ili da dođete na TS(što je najbolja opcija) da se dogovorimo   u vezi gameova molio bih lidere ovih timova da mi se jave do večeras navečer što prije da bih sve mogli dogovoriti.
Molio bih da mi se javite kao:
Ime leadera(vas) teama:
Team kojeg predstavljate:
Vrijeme kad vam paše igra:

Poslije tog cemo ostalo dogovarat,pozdrav.

Ako se nejave ostali predstavnici timova do sutra 19.06.2013. do 12:00 h oni ce biti diskvalificirani s turnira i brišu im se svi gameovi.

The unstoppable assasins
BJiSviOstali
The Great Fuckabishes
Pink Predators
Croatian Justice
Hell on High Hells
Croatian Heroes

Bijelo označeni timovi su oni koji su se dosad javili.
Back to top Go down
Drugbooy

PostSubject: Re: Dogovaranje igara(OBAVEZNO ZA PREDSTAVNIKE TURNIRA)   Dogovaranje igara(OBAVEZNO ZA PREDSTAVNIKE TURNIRA) EmptyWed Jun 19, 2013 11:13 am

Pošto se nisu javili predstavnici timova
Thee unstoppable assasins
BJiSviOstali
Croatian Justice
Hell on High Hells
oni su diskvalificirani,ostale utakmice između drugih timova ce se danas dogovoriti.
Back to top Go down
01cheese

PostSubject: Re: Dogovaranje igara(OBAVEZNO ZA PREDSTAVNIKE TURNIRA)   Dogovaranje igara(OBAVEZNO ZA PREDSTAVNIKE TURNIRA) EmptyThu Jun 20, 2013 8:19 am

Cek ali ja sam se javio vama na fejsu... odnosno ne konkretno vama nego Ashe Freljord i League of Legends Croatia... tamo su me pitali dali ce moja ekipa sudjelovati i sve smo se dogovorili i dali su mi racun na koji moram platiti prijavu.

Moj tim je BJiSviOstali
Back to top Go down
01cheese

PostSubject: Re: Dogovaranje igara(OBAVEZNO ZA PREDSTAVNIKE TURNIRA)   Dogovaranje igara(OBAVEZNO ZA PREDSTAVNIKE TURNIRA) EmptyThu Jun 20, 2013 8:20 am

Zao mi je sto se nisam javio ranije ali problem mi je bio kada sam imao poslove u vezi prijamnih zabfakulteta pa nisam skuzii ranije... pa dali postoji kakve sanse da moja ekipa ipak sudjeluje?
Back to top Go down
Admin
Admin

PostSubject: Re: Dogovaranje igara(OBAVEZNO ZA PREDSTAVNIKE TURNIRA)   Dogovaranje igara(OBAVEZNO ZA PREDSTAVNIKE TURNIRA) EmptyThu Jun 20, 2013 8:52 am

BJiSviOstali-ovo je u vezi trenutnog turnira,slijedeci pocinje u pon i za njega se treba prijavit na mjestu 2. CLC EUNE
Back to top Go down
https://crololchampionship.forumcroatian.com
Sponsored content

PostSubject: Re: Dogovaranje igara(OBAVEZNO ZA PREDSTAVNIKE TURNIRA)   Dogovaranje igara(OBAVEZNO ZA PREDSTAVNIKE TURNIRA) Empty

Back to top Go down

Dogovaranje igara(OBAVEZNO ZA PREDSTAVNIKE TURNIRA)
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Trenutno stanje turnira